Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

90 χρόνια εμπειρίας στo χώρο του ποιοτικού χαλιού έχουν φέρει με επιτυχία τον οίκο Aslanoglou στην κορυφή της αγοράς. Ταυτόχρονα, η συνεργασία μας με διακεκριμένους αρχιτέκτονες και γραφεία interior design μας οδήγησε να επικεντρωθούμε σε δύο ξεχωριστές κι εξίσου σημαντικές αγορές: Εκείνη των γραφείων και ξενοδοχείων, κι εκείνη των κατοικιών και γιωτ.

Το πάθος μας για το design και η αγάπη μας για την κομψότητα στους χώρους όπου ζούμε και κινούμαστε αποτελούν τα δομικά στοιχεία του οράματος της εταιρείας από την αρχή της μέχρι και σήμερα. Συνθέτουμε συλλογές από μοναδικά αντικείμενα που επιλέγουμε από τους καλύτερους κατασκευαστές, κυρίως από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Κλασικά και παραδοσιακά χαλιά, μοντέρνα κιλίμια, υψηλής ποιότητας χαλιά για επιχειρήσεις, επαγγελματικά δάπεδα, μοναδικές επενδύσεις τοίχων και σύχρονα αντικείμενα deco συνθέτουν μία τεράστια και συναρπαστική συλλογή που ενημερώνεται τακτικά.

Ακολουθώντας τις πιο καινοτόμες τάσεις του σύγχρονου σχεδιασμού, διασφαλίζουμε τα υψηλότερα πρότυπα για τους πελάτες μας, ικανοποιώντας τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους, ανεξάρτητα από το μέγεθος της παραγγελίας ή το budget.

Πιστεύουμε με πάθος στην πώληση μέσω διαπροσωπικής επαφής, αλλά μπορείτε επίσης να περιηγηθείτε σε αυτή την ιστοσελίδα για να δείτε μια μεγάλη ποικιλία επιλεγμένων σχεδίων από τη συλλογή μας. Τα προϊόντα που βλέπετε εδώ είναι διαθέσιμα για αγορά μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@aslanogloucc.gr

Επισκεφτείτε την έκθεσή μας στην Αθήνα για να δείτε ολοκληρωμένες τις συλλογές μας.

Για όποιες ερωτήσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην Aslanoglou Contract Carpets, συνεργαζόμαστε με αρχιτέκτονες και designers που αναζητούν ιδιαίτερα στοιχεία για να αναβαθμίσουν τα δάπεδα και τους τοίχους των πελατών τους. Είτε το επιθυμητό στιλ είναι φρέσκο, μίνιμαλ, σύγχρονο σκανδιναβικό, πρωτοποριακό ή πολυτελές, απευθυνόμαστε σε επιλεγμένους συνεργάτες μας σε ολόκληρη την Ευρώπη για να προσφέρουμε στον πελάτη μας επώνυμα προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Ανά πάσα στιγμή, τα projects μας μπορεί να αφορούν custom-made χαλιά για ιδιωτικές κατοικίες ή την κάλυψη των αναγκών μεγάλων ξενοδοχείων κι εταιριών. Είμαστε υπερήφανοι για την ικανότητά μας να ανταποκρινόμαστε άμεσα, τόσο στις αισθητικές όσο και στις οικονομικές προσδοκίες των πελατών μας.

Τα 90 χρόνια εμπειρίας μας προσφέρουν μια εις βάθος κατανόηση των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι αρχιτέκτονες και οι interior designers, που μπορεί να φτάσουν μέχρι και την αλλαγή γνώμης ενός πελάτη. Σε αυτές τις περιπτώσεις είμαστε ο ιδανικός συνεργάτης που θα εργαστεί με γνώμονα την εξεύρεση της καλύτερης λύσης για όλους.